Hotel Moonstone

Anuradhapura
Hotel Moonstone Genel
Hotel Moonstone Genel
Hotel Moonstone Genel
Hotel Moonstone Öne Çıkan Resim
Hotel Moonstone Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Moonstone
Thisawewa Lake Road , Anuradhapura

Anuradhapura bölgesindeki Hotel Moonstone misafirlere tarihi bölgede, Mirisawetiya Stupa ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Anuradhapura Arkeoloji Müzesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Basawakkulama ile 2,2 mi (3,6 km) ve Anuradhapura Halk Müzesi ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda (Standard)
Room
Deluxe Oda (Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x