Hotel mookambika palace

Kollur
Hotel mookambika palace Öne Çıkan Resim
Hotel mookambika palace Dış Mekan
Hotel mookambika palace Dış Mekan
Hotel mookambika palace İç Mekan
Hotel mookambika palace İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel mookambika palace
Car Street Udupi District, Kollur , Kollur

Kollur bölgesindeki Hotel mookambika palace konaklamanızda, Masti Katte ve Sri Mookambika Temple ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Kodachadri ile 12,4 mi (19,9 km) ve Kudumari Şelaleleri ile 21,2 mi (34,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premium
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x