Hotel Monte del Re

Motor Valley, Dozza
Hotel Monte del Re Öne Çıkan Resim
Hotel Monte del Re Dış Mekan
Hotel Monte del Re Dış Mekan
Hotel Monte del Re Dış Mekan
Hotel Monte del Re Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel Monte del Re
Via Monte Del Re 43 Motor Valley, Dozza

Dozza bölgesindeki Hotel Monte del Re konaklamanızda Enoteca Regionale Emilia Romagna ve Cassero Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari ile 7,9 mi (12,8 km) ve Castel San Pietro Terme Kütüphanesi ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Ristorante Monte Del Re yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Junior Süit (Twin beds)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x