Hotel Monte Cristo

Haspengouw, Hoeselt
Hotel Monte Cristo Öne Çıkan Resim
Hotel Monte Cristo İç Mekan
Hotel Monte Cristo İç Mekan
Hotel Monte Cristo İç Mekan
Hotel Monte Cristo Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Hotel Monte Cristo
Onze Lieve Vrouwstraat 14 Haspengouw, Hoeselt

Hoeselt bölgesindeki Hotel Monte Cristo konaklamanızda Alden Biesen Kalesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bowling Epsilon ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Vrijthof ile 10,2 mi (16,5 km) ve Tongeren Bit Pazarı ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x