Hotel Monte bello

Ajaltoun
Hotel Monte bello Öne Çıkan Resim
Hotel Monte bello Dış Mekan
Hotel Monte bello Fitness
Hotel Monte bello Oda
Hotel Monte bello
Ajaltoun , Ajaltoun

Ajaltoun bölgesindeki Hotel Monte bello konaklamanızda, Notre Dame Üniversitesi - Louaize ve Dream Park Lunaparkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hamra Caddesi ile 17,9 mi (28,8 km) ve Jeita Grottosu ile 6,6 mi (10,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x