Hotel Montchalet

Italian Alps
Hotel Montchalet Genel
Hotel Montchalet Genel
Hotel Montchalet Genel
Hotel Montchalet Öne Çıkan Resim
Hotel Montchalet Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Montchalet
Streda Paul Grohmann 97 , Italian Alps

Ortisei bölgesindeki Hotel Montchalet konaklamanızda, Dolomit ve Val Gardena Vadisi yakınında olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 10,1 mi (16,3 km) ve Seceda Kayak Alanı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Gold
Gold Suite with steambath
Room
Platin suite with steambath and bar area
Room
Platin Suite with sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x