Hotel Mono Azul

Central Pacific Coast, Manuel Antonio
Hotel Mono Azul Genel
Hotel Mono Azul Dış Mekan
Hotel Mono Azul Dış Mekan
Hotel Mono Azul Dış Mekan
Hotel Mono Azul Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Hotel Mono Azul
Quepos-Manuel Antonio Road Central Pacific Coast, Manuel Antonio

Hotel Mono Azul konaklamanızda Manuel Antonio (El Cerro) bölgesinde, Manuel Antonio Milli Parkı ve Marina Pez Vela ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Biesanz Plajı ile 3,6 km (2,2 mil) ve Playitas Plajı ile 3,6 km (2,3 mil) mesafede.

Blue's Restaurant & Bar, Hotel Mono Azul misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (Air Conditioner)
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Standard Room (No Air Conditioner)
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Mutfak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x