Hotel Mondial

North Adriatic Coast, Mestre
Hotel Mondial Genel
Hotel Mondial Öne Çıkan Resim
Hotel Mondial Dış Mekan
Hotel Mondial Dış Mekan
Hotel Mondial Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Mondial
Via Rizzardi 21 Venezia Marghera North Adriatic Coast, Mestre

Hotel Mondial size Mestre merkezinde, Grand Canal (Büyük Kanal) ve Venedik Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel St. Mark's Meydanı ile 5,5 mi (8,8 km) ve Piazzale Roma ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x