Hotel Monarque Torreblanca

Batı Endülüs, Torreblanca
Hotel Monarque Torreblanca Genel
Hotel Monarque Torreblanca Öne Çıkan Resim
Hotel Monarque Torreblanca Dış Mekan
Hotel Monarque Torreblanca Dış Mekan
Hotel Monarque Torreblanca Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Monarque Torreblanca
Avenida de Torreblanca del Sol, s/n Batı Endülüs, Torreblanca

Fuengirola bölgesindeki Hotel Monarque Torreblanca konaklamanızda, Torreblanca Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Las Gaviotas Plajı ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Los Boliches Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve La Carihuela ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

189 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x