Hotel Monaco

North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro
Hotel Monaco Genel
Hotel Monaco Öne Çıkan Resim
Hotel Monaco Dış Mekan
Hotel Monaco Dış Mekan
Hotel Monaco Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Monaco
via Gorizia, 24 North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro

Hotel Monaco misafirlere Lignano Sabbiadoro merkezinde, Lignano Sabbiadoro Plajı yakınında ve Lignano Sabbiadoro Turizm Danışma Merkezi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bibione Plajı ile 10,5 mi (16,8 km) ve Punta Faro Marina ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras
Room
Superior Oda (+ terzo letto)
Room
Superior Süit, Sıcak Su Küveti
Room
Luxury Süit, Sıcak Su Küveti, Executive Katı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x