Hotel Moments

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Moments Genel
Hotel Moments Öne Çıkan Resim
Hotel Moments Dış Mekan
Hotel Moments İç Mekan
Hotel Moments Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Hotel Moments
7A/74, W.E.A, Channa Market, Karol Bagh Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Moments misafirlere Yeni Delhi merkezinde, BLK Super İhtisas Hastanesi ve Rajendra Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 3,6 mi (5,8 km) ve Chandni Chowk ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Otelin restoranı Open Terrace and AC Hall misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Premium Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x