Hotel Mölltalerhof

Rangersdorf
Hotel Mölltalerhof Öne Çıkan Resim
Hotel Mölltalerhof Dış Mekan
Hotel Mölltalerhof Dış Mekan
Hotel Mölltalerhof Dış Mekan
Hotel Mölltalerhof İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Mölltalerhof
Lainach 45 , Rangersdorf

Hotel Mölltalerhof misafirlere Rangersdorf bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında ve Winklern Kulesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Alpe-Adria Patikası ile 5,9 mi (9,5 km) ve Wildegg Harabeleri ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Franz Josef, Hotel Mölltalerhof misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Rangersdorf bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1432 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x