Hotel Moderno

İtalya Gölleri, Italian Alps
Hotel Moderno Genel
Hotel Moderno Genel
Hotel Moderno Genel
Hotel Moderno Genel
Hotel Moderno Genel
Image More +46 fotoğraf
Hotel Moderno
Via Cavour 33 İtalya Gölleri, Italian Alps

Hotel Moderno misafirlere Stresa merkezinde, Villa Ducale yakınında ve Stresa Feribot Terminali ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Orta Gölü ile 11,6 mi (18,7 km) ve Congressi Sarayı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Stresa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x