Hotel Mocca

Bucklige Welt, Viyana
Hotel Mocca Öne Çıkan Resim
Hotel Mocca Dış Mekan
Hotel Mocca İç Mekan
Hotel Mocca Kahvaltı
Hotel Mocca Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Hotel Mocca
Gumpendorfer Straße 70 Bucklige Welt, Viyana

Hotel Mocca size Viyana (Mariahilf) bölgesinde, Viyana Devlet Operası ve Schoenbrunn Sarayı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vienna Noel Pazarı ile 1,5 mi (2,4 km) ve St. Stephen's Katedrali ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde, 1 kat olan 1 bina var ve misafirler için sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x