Hotel Miramare

Levante Riviera, Rapallo
Hotel Miramare Öne Çıkan Resim
Hotel Miramare Dış Mekan
Hotel Miramare Dış Mekan
Hotel Miramare Dış Mekan
Hotel Miramare Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Miramare
Lungomare Vittorio Veneto 27 Levante Riviera, Rapallo

Hotel Miramare misafirlere Rapallo merkezinde, Sts. Gervasius ve Protasius Bazilikası ve Porta delle Saline yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Portofino Marina ile 5 mi (8,1 km) ve Castle-on-the-Sea (Castello sul Mare) ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 26 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x