Hôtel Miramar

Provence (bölge), La Ciotat
Hôtel Miramar Öne Çıkan Resim
Hôtel Miramar Dış Mekan
Hôtel Miramar Dış Mekan
Hôtel Miramar Dış Mekan
Hôtel Miramar Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hôtel Miramar
3 boulevard Beaurivage Provence (bölge), La Ciotat

Hôtel Miramar misafirlere La Ciotat bölgesinde, plajda, La Ciotat Plajı ve La Grande Plage yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Paul Ricard Pisti ile 20,9 mi (33,6 km) ve Calanques Ulusal Parkı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için ORCHIDEE ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, "turndown" servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. La Ciotat bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 400 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Avlu Manzaralı
Room
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Classic Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x