Hotel Miralago

Castelli Romani (roma Şatoları), Albano Laziale
Hotel Miralago Genel
Hotel Miralago Genel
Hotel Miralago Genel
Hotel Miralago Genel
Hotel Miralago Genel
Image More +53 fotoğraf
Hotel Miralago
via dei cappuccini 12 Castelli Romani (roma Şatoları), Albano Laziale

Albano Laziale bölgesindeki Hotel Miralago konaklamanızda, Castelli Romani Bölge Parkı yakınında ve Palazzo Chigli ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chiesa Santa Maria dell'Assunta ile 1,3 mi (2,1 km) ve Teatro Bernini ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Ristorante Donna Vittoria ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x