Hotel Mirage

El Bajio, La Piedad
Hotel Mirage Genel
Hotel Mirage Öne Çıkan Resim
Hotel Mirage Oda Düzeni
Hotel Mirage Fitness
Hotel Mirage Fitness
Image More +22 fotoğraf
Hotel Mirage
Boulevard Lazaro Cardenas 808 El Bajio, La Piedad

La Piedad bölgesindeki Hotel Mirage misafirlere Nuestra Senora de Guadalupe Bazilikası ve Catedral de Zamora Santuario de Nuestra Sra.de Guadalupe" bölgesinde konaklama imkânı sunmaktadır.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

74 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi, vantilatör ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x