Hotel Mirabella

Rimini Coast, Fogliano Marina
Hotel Mirabella Genel
Hotel Mirabella Genel
Hotel Mirabella Genel
Hotel Mirabella Genel
Hotel Mirabella Genel
Image More +44 fotoğraf
Hotel Mirabella
Via Goldoni, 7 Rimini Coast, Fogliano Marina

Hotel Mirabella misafirlere Riccione bölgesinde, havaalanı yakınında, Riccione Beach ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Beach Village di Riccione ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Rimini Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Mirabella, Hotel Mirabella misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ücretsiz bebek bakımı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Family Room
Room
Comfort Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x