Hôtel Mingan

Duplessis, Sept-Iles
Hôtel Mingan Genel
Hôtel Mingan Genel
Hôtel Mingan Genel
Hôtel Mingan Genel
Hôtel Mingan Genel
Image More +29 fotoğraf
Hôtel Mingan
665 boul. Laure Duplessis, Sept-Iles

Hôtel Mingan misafirlere Sept-Iles bölgesinde, golf sahasına yakın, Place de Ville Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Salle de Spectacle de Sept-Iles ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel North Shore Bölge Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Centre de Sante et de Services Sociaux de Sept-Iles ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Restaurant Pasta restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Economy
Economy Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x