Hôtel Minera

Monticello
Hôtel Minera Öne Çıkan Resim
Hôtel Minera Kahvaltı
Hôtel Minera Kahvaltı
Hôtel Minera Kahvaltı
Hôtel Minera Kahvaltı
Image More +57 fotoğraf
Hôtel Minera
Lieu dit Minera , Monticello

Hôtel Minera misafirlere Monticello bölgesinde, deniz kıyısında, L'Ile Rousse Plajı ve Place Paoli 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Eglise Paroissiale ile 2,1 mi (3,4 km) ve Corsica Plajları ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Amore)
Süit
Süit (Carmen)
Deluxe
Deluxe Süit (Jade)
Süit
Süit (Alimea)
Deluxe
Deluxe Süit (Majorelle)
Süit
Süit (Paz)
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Serenita)
Deluxe
Deluxe Süit (Oranga)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x