Hotel Millennium Continental

Kanayannur
Hotel Millennium Continental Genel
Hotel Millennium Continental Öne Çıkan Resim
Hotel Millennium Continental Dış Mekan
Hotel Millennium Continental Dış Mekan
Hotel Millennium Continental Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Millennium Continental
Narakathara Road, opp: Shenoys Theatre M.G Road, Ernakulam , Kanayannur

Hotel Millennium Continental misafirlere Kanayannur merkezinde, Centre Square Alışveriş Merkezi ve Durbar Hall Sanat Galerisi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lulu Alışveriş Merkezi ile 6,2 mi (9,9 km) ve Marine Drive ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimiz şömine bulunan 31 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Süit
Süit
Room
Standard Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x