Hotel Mille pas

Voiron
Hotel Mille pas Genel
Hotel Mille pas Genel
Hotel Mille pas Genel
Hotel Mille pas Genel
Hotel Mille pas Genel
Image More +47 fotoğraf
Hotel Mille pas
72 Avenue Léon et Joanny Tardy , Voiron

Hotel Mille pas misafirlere Voiron merkezinde, Chartreuse Mahzenleri ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Chartreuse Ulusal Parkı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Prieure de Chirens ile 4,2 mi (6,8 km) ve Maison de Pays Müzesi ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x