Hotel Milano Palmanova

Milano
Hotel Milano Palmanova Genel
Hotel Milano Palmanova Genel
Hotel Milano Palmanova Genel
Hotel Milano Palmanova Genel
Hotel Milano Palmanova Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Hotel Milano Palmanova
Via Palmanova 153, Viale Monza , Milano

Hotel Milano Palmanova konaklamanızda Milano (Crescenzago) bölgesinde, Abbazia di Santa Maria Rossa ve Santa Maria Bianca della Misericordia ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu küçük otel San Raffaele Hastanesi ile 3,2 km (2 mil) ve Ulusal Nükleer Araştırma Enstitüsü ile 3,4 km (2,1 mil) mesafede.

Küçük otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 59 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x