Hotel Milan

Orekhovo-Borisovo
Hotel Milan Genel
Hotel Milan Genel
Hotel Milan Genel
Hotel Milan Genel
Hotel Milan Genel
Image More +62 fotoğraf
Hotel Milan
28A Shipilovskaya str. , Orekhovo-Borisovo

Hotel Milan misafirlere Moskova (Orekhovo-Borisovo) bölgesinde, Tsaritsyno Müzesi Koruma Alanı ve Tsaritsyno Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kremlin ile 11,5 mi (18,5 km) ve Kızıl Meydan ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Tiberio yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

297 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9257 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x