Hotel Midtown Pritam

Central Mumbai, Bombay
Hotel Midtown Pritam Genel
Hotel Midtown Pritam Öne Çıkan Resim
Hotel Midtown Pritam Dış Mekan
Hotel Midtown Pritam İç Mekan
Hotel Midtown Pritam Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Hotel Midtown Pritam
Pritam Estates, Dadar Central Mumbai, Bombay

Hotel Midtown Pritam misafirlere Bombay merkezinde, Lokmanya Tilak Köprüsü ve Shree Siddhivinayak Ganapati Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Juhu Plajı ile 4,9 mi (7,9 km) ve ABD Başkonsolosluğu ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x