Hotel Mewar Inn

Udaipur
Hotel Mewar Inn Genel
Hotel Mewar Inn Genel
Hotel Mewar Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Mewar Inn Dış Mekan
Hotel Mewar Inn Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hotel Mewar Inn
42 Residency Road Near GBH American Hospital , Udaipur

Hotel Mewar Inn misafirlere Udaipur (Udaypur) bölgesinde, Bharatiya Lok Kala Müzesi ve Panchwati Meydanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pichola Gölü ile 1,8 mi (2,9 km) ve Şehir Sarayı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimiz için odada (ücretli) çocuk bakımı bulunmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x