Hotel Meudon

West Country, Mawnan Smith
Hotel Meudon Genel
Hotel Meudon Genel
Hotel Meudon Genel
Hotel Meudon Genel
Hotel Meudon Genel
Image More +65 fotoğraf
Hotel Meudon
Mawnan Smith West Country, Mawnan Smith

Falmouth bölgesindeki Hotel Meudon misafirlere Glendurgan Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Trebah Bahçeleri ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Potager Bahçesi ile 5,4 km ve Falmouth Üniversitesi ile 5,7 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x