Hotel Metropolitan Premier Taipei

Taypey
Hotel Metropolitan Premier Taipei Genel
Hotel Metropolitan Premier Taipei Genel
Hotel Metropolitan Premier Taipei Genel
Hotel Metropolitan Premier Taipei Öne Çıkan Resim
Hotel Metropolitan Premier Taipei Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Hotel Metropolitan Premier Taipei
No. 133, Sec. 3, Nanjing E. Rd. Zhongshan Dist. , Taypey

Hotel Metropolitan Premier Taipei konaklamanızda Taypey bölgesinde, Chiang Kai-shek Anıt Salonu ile 3,9 km (2,4 mi) ve Lungshan Tapınağı ile 5,9 km (3,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Taipei 101 ile 6,2 km ve Ulusal Saray Müzesi ile 6,9 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 288 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. 50 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Taypey bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 110 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda
Elite
Elite İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Single Use)
Executive
Executive Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
City Üç Kişilik Oda
Room
Exclusive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
City İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x