Hotel Metropol

Senigallia
Hotel Metropol Öne Çıkan Resim
Hotel Metropol Dış Mekan
Hotel Metropol Dış Mekan
Hotel Metropol Dış Mekan
Hotel Metropol Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Metropol
Lungomare Leonardo Da Vinci 11 , Senigallia

Senigallia bölgesindeki Hotel Metropol misafirlere deniz kıyısında, Rotonda a Mare ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Portici Ercolani ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Palazzo del Duca ile 7,4 km ve Rocca Roveresca Kalesi ile 7,4 km mesafede.

Restoranda Hotel Metropol misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

60 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x