Hotel Metro International

Sylhet
Hotel Metro International Genel
Hotel Metro International Genel
Hotel Metro International Öne Çıkan Resim
Hotel Metro International Dış Mekan
Hotel Metro International İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Metro International
East Bondor Bazar , Sylhet

Hotel Metro International misafirlere Sylhet bölgesinde, eyalet parkında, Osmani Museum ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Keane Köprüsü ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shahi Eidgah ile 1,3 mi (2,1 km) ve Hazrat Shah Jalal Türbesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sylhet bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1780 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda
Executive
Executive Süit, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x