Hotel MetaMoskva

Orta Rusya, Moskova
Hotel MetaMoskva Genel
Hotel MetaMoskva Öne Çıkan Resim
Hotel MetaMoskva Dış Mekan
Hotel MetaMoskva Dış Mekan
Hotel MetaMoskva Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Hotel MetaMoskva
Yauzskaya ulica 5 Orta Rusya, Moskova

Hotel MetaMoskva konaklamanızda Moskova merkezinde, Kremlin Cephanelik Müzesi ve Devlet Tretyakov Galerisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pushkin Güzel Sanatlar Müzesi ile 3,3 km (2,1 mil) ve Lenin Mozolesi ile 3,4 km (2,1 mil) mesafede.

Yemek servisi için Cafe MetaMoskva ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Double Room without Window
Double
Double Room
Room
Standard Twin Room
Room
Family Room
Room
Standard Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x