Hotel Mesón de la Merced

El Bajio, Zacatecas
Hotel Mesón de la Merced Genel
Hotel Mesón de la Merced Genel
Hotel Mesón de la Merced Öne Çıkan Resim
Hotel Mesón de la Merced İç Mekan
Hotel Mesón de la Merced İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Mesón de la Merced
Av Juarez # 114, Centro Historico El Bajio, Zacatecas

Hotel Mesón de la Merced misafirlere Zacatecas (Zacatecas Centro) bölgesinde, Tarihi Merkez ve Hidalgo Caddesi yakınında. Bu otel Sierra de Alicia Parkı ile 0,2 mi (0,4 km) ve San Agustin Tapınağı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

118 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x