Hotel Merihovi

Batı Finlandiya, Kemi
Hotel Merihovi Genel
Hotel Merihovi Genel
Hotel Merihovi Genel
Hotel Merihovi Genel
Hotel Merihovi Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Hotel Merihovi
Keskuspuistokatu 6-8 Batı Finlandiya, Kemi

Hotel Merihovi misafirlere Kemi merkezinde, Kemin taidemuseo ve Kemi Historical Museum ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel The Arctic Comics Center & Comic Exhibition ile 0,6 mi (1 km) ve Kemi Marina ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

69 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde misafilere düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x