Hôtel Mercure Paris Gennevilliers

Gennevilliers
Hôtel Mercure Paris Gennevilliers Genel
Hôtel Mercure Paris Gennevilliers Genel
Hôtel Mercure Paris Gennevilliers Genel
Hôtel Mercure Paris Gennevilliers Genel
Hôtel Mercure Paris Gennevilliers Genel
Image More +51 fotoğraf
Hôtel Mercure Paris Gennevilliers
3 Avenue Des Louvresses , Gennevilliers

Hôtel Mercure Paris Gennevilliers misafirlere Gennevilliers bölgesinde, iş merkezinde, La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ve Saint-Denis Bazilikası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Garnier Opera Binası ile 6,5 mi (10,4 km) ve Arc de Triomphe (8.) ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Yemek servisi için Le Charbon ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

144 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. 44 inç düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gennevilliers bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Privilege,
Privilege, Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x