Hotel Meissner Hof

Camanducaia
Hotel Meissner Hof Genel
Hotel Meissner Hof Genel
Hotel Meissner Hof Genel
Hotel Meissner Hof Genel
Hotel Meissner Hof Dış Mekan
Image More +117 fotoğraf
Hotel Meissner Hof
Travessa da Pedra, nº 2 , Camanducaia

Hotel Meissner Hof misafirlere Camanducaia merkezinde, Plato Patikası ve Selado Zirvesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Celeiro Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Arvore Meydanı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 8.30 ve 10.30, hafta sonu 8.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

26 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz kapalı havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Barok stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire (with Heater)
APTO
APTO CONJUGADO
CHALE
CHALE MEISSNER ( COM HIDRO )
Room
APARTAMENTO MASTER
Room
CHALE COM LAREIRA 1
Room
CHALE COM MEZANINO
Room
APTO COM LAREIRA
Room
Standard Kulübe
Room
Panoramic Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x