Hotel Meierhof

Kuzey İsviçre, Horgen
Hotel Meierhof Genel
Hotel Meierhof Genel
Hotel Meierhof Genel
Hotel Meierhof Genel
Hotel Meierhof Genel
Image More +19 fotoğraf
Hotel Meierhof
Bahnhofstrasse 4 Kuzey İsviçre, Horgen

Horgen bölgesindeki Hotel Meierhof misafirlere denize sıfır, Ticino Tiyatrosu ve Lindt & Sprüngli Çikolata Dükkânı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bahnhofstrasse ile 8,4 mi (13,6 km) ve ETH Zurich ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 108 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere otelde alışveriş, ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x