HOTEL Meet Me Kobe Motomachi

Kinki (bölge), Kobe
HOTEL Meet Me Kobe Motomachi Öne Çıkan Resim
HOTEL Meet Me Kobe Motomachi Dış Mekan
HOTEL Meet Me Kobe Motomachi Dış Mekan
HOTEL Meet Me Kobe Motomachi Dış Mekan
HOTEL Meet Me Kobe Motomachi İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
HOTEL Meet Me Kobe Motomachi
3-1-3, Sakaemachidori, Chuo-ku Kinki (bölge), Kobe

HOTEL Meet Me Kobe Motomachi misafirlere Kobe merkezinde, Motomachi Alışveriş Sokağı ve Meriken Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arima Kaplıcaları ile 13,3 mi (21,3 km) ve Kobe Harborland alışveriş bölgesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

HOTEL Meet Me Kobe Motomachi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 111 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Dört Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x