Hotel Maya Balam

Yucatan Yarımadası, Calakmul
Hotel Maya Balam Genel
Hotel Maya Balam Öne Çıkan Resim
Hotel Maya Balam Dış Mekan
Hotel Maya Balam Dış Mekan
Hotel Maya Balam Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Maya Balam
Calle Xpujil #10 Entre Silvituk y Av. Calakmul Yucatan Yarımadası, Calakmul

Hotel Maya Balam size Calakmul merkezinde, Museo Deocundo Acopa Lezama ile 4 dakika yürüyüş ve Xpujil Harabeleri ile 11 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Becán ile 4,6 mi (7,4 km) ve Chicanná ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

El Maná, Hotel Maya Balam misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Classic
Classic Oda
Room
Superior Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x