Hotel Max 70

Salzkammergut, Riedenburg
Hotel Max 70 Genel
Hotel Max 70 Genel
Hotel Max 70 Genel
Hotel Max 70 Öne Çıkan Resim
Hotel Max 70 Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel Max 70
Maxglaner Hauptstraße 70 Salzkammergut, Riedenburg

Salzburg (Maxglan) bölgesindeki Hotel Max 70 misafirlere Stiegl's World of Brewing ve Hangar-7 Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Salzburg Katedrali ile 2,2 mi (3,5 km) ve Mirabell Sarayı ve Bahçeleri ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

41 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca kayak dolabı, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Max70
Max70 Comfort
Max70
Max70 Balcony Plus
Superior
Superior Oda, Balkon
Superior
Superior Oda
Max70
Max70 Balcony
Max70
Max70 Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x