Hotel Matiana

Kalkan, Kaş, Antalya
Hotel Matiana Genel
Hotel Matiana Genel
Hotel Matiana Genel
Hotel Matiana Genel
Hotel Matiana Genel
Image More +71 fotoğraf
Hotel Matiana
Kışla Mevkii, Yalı Boyu Mahallesi, Zeytinlik Caddesi, No:18 Kaş, Antalya

Kalkan merkezinde, beldenin eğlence merkezlerine ve restoranlarına çok yakın olan Hotel Matiana; Panoramik Suit, deniz manzaralı Deluxe Suit ve Comfort oda seçeneklerine sahip butik otelin özel dekorasyonlu odalarında manzaralı balkon, lüks banyo, şık mobilyalar, konforlu yataklar, LCD TV ve klima bulabilir, ücretsiz kablosuz internet kullanabilirsiniz.

Sahile sadece 5 dakika uzaklıktaki otelde yetişkinler ve çocuklar için ayrı yüzme havuzları konuklara sunuluyor. Havuz barında gün boyu hafif atıştırmalıklar, soğuk içecekler ve dondurmalar tadabileceğiniz tesisin restoranında ise ücretsiz bol çeşitli Akdeniz kahvaltıları, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler, mezeler ve salatalar servis ediliyor.

Teras kafesinde de uluslararası ve bölgesel şarap menüleri eşiğinde muhteşem Kaş ve Akdeniz manzaralarını izleyebileceğiniz otelde tüplü, dalış, tekne gezileri, antik kent doğa yürüyüşleri ve rehberli bisiklet turları gibi birçok aktiviteye de katılabilirsiniz.

Kalkan merkezine, dünyaca ünlü Patara ve Kaputaş plajlarına ücretsiz bölgesel servisi de sağlayan Hotel Matiana’dan Kaputaş Plajı 5 km, Patara Plajı 18 km, Xanthos Antik Kenti 20 km ve Letoon Antik Tiyatrosu 25 km uzaklıkta.

Kalkan merkezine 2,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Süit, Deniz Manzaralı
Signature
Signature Oda, Deniz Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Elite
Elite Oda, Deniz Manzaralı, Executive Katı
Junior
Junior Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x