Hotel Marysin Dwór

Katowice
Hotel Marysin Dwór Genel
Hotel Marysin Dwór Dış Mekan
Hotel Marysin Dwór Dış Mekan
Hotel Marysin Dwór Dış Mekan
Hotel Marysin Dwór Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel Marysin Dwór
Pukowca 17a , Katowice

Katowice (Załęże) bölgesindeki Hotel Marysin Dwór misafirlere Silesian Macera Parkı ve Park Kultury i Wypoczynku Jerzego Zietka ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Silesian Eğlence Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Silesian Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Hotel Marysin Dwór misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x