Hotel Märthof Basel

Kuzey İsviçre, Altstadt Grossbasel
Hotel Märthof Basel Genel
Hotel Märthof Basel Genel
Hotel Märthof Basel Genel
Hotel Märthof Basel Genel
Hotel Märthof Basel Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Hotel Märthof Basel
Marktgasse 19 Kuzey İsviçre, Altstadt Grossbasel

Hotel Märthof Basel misafirlere Basel merkezinde, Basel Eczacılık Müzesi ve Marktplatz yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Basel Hayvanat Bahçesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Basel Belediye Sarayı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunan 68 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Signature
Signature Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Suite
Marktplatz
Marktplatz Junior Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x