Hotel Marquee

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Laoag
Hotel Marquee Öne Çıkan Resim
Hotel Marquee Dış Mekan
Hotel Marquee Banyo Tipleri
Hotel Marquee Oda
Hotel Marquee Oda
Hotel Marquee
Brgy 51A Nangalisan Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Laoag

Laoag bölgesindeki Hotel Marquee konaklamanızda, Robinson Place Ilocos Norte ve Sinking Bell Kulesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ilocos Norte Etnografya Müzesi ile 1,3 mi (2 km) ve La Paz Kum Tepeleri ile 4,6 mi (7,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 43 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler karaoke gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x