Hotel Marisa

Venetian Riviera, Caorle
Hotel Marisa Genel
Hotel Marisa Genel
Hotel Marisa Öne Çıkan Resim
Hotel Marisa Dış Mekan
Hotel Marisa Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Hotel Marisa
Viale A.Vespucci, 6 Venetian Riviera, Caorle

Caorle bölgesindeki Hotel Marisa konaklamanızda, Sector 10 ve Sector 14 yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Bibione Plajı ile 22,5 mi (36,2 km) ve Sector 12 ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Marisa Hotel Marisa misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x