Hotel Marina

Rimini Coast, Fogliano Marina
Hotel Marina Genel
Hotel Marina Genel
Hotel Marina Öne Çıkan Resim
Hotel Marina Dış Mekan
Hotel Marina Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Marina
Via Boccaccio 9 Rimini Coast, Fogliano Marina

Hotel Marina misafirlere Riccione bölgesinde, plajda, Riccione Beach ve Viale Dante ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Rimini Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Restoranda Hotel Marina misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Bar/oturma salonu, havuz barı veya bir 2 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz su parkı, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda (Family 4)
Room
Superior Oda (Family 5)
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x