Hotel Marigold Mount Abu with Swimming Pool

Ābu Road
Hotel Marigold Mount Abu with Swimming Pool Genel
Hotel Marigold Mount Abu with Swimming Pool Genel
Hotel Marigold Mount Abu with Swimming Pool Öne Çıkan Resim
Hotel Marigold Mount Abu with Swimming Pool Dış Mekan
Hotel Marigold Mount Abu with Swimming Pool Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Marigold Mount Abu with Swimming Pool
4, Palanpur House Colony, Mount Abu , Ābu Road

Hotel Marigold Mount Abu with Swimming Pool konaklamanızda Mount Abu merkezinde, Bheru Tarak Dham Jain Temple ve Brahma Kumaris Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Nakki Gölü ile 1,4 km (0,9 mil) ve Luna Vasahi Temple ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurant ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x