Hotel Maridor Resort & Spa

Centru, Tohanu Nou
Hotel Maridor Resort & Spa Genel
Hotel Maridor Resort & Spa Genel
Hotel Maridor Resort & Spa Genel
Hotel Maridor Resort & Spa Genel
Hotel Maridor Resort & Spa Genel
Image More +60 fotoğraf
Hotel Maridor Resort & Spa
Strada Branului Centru, Tohanu Nou

Zarneşti bölgesindeki Hotel Maridor Resort & Spa konaklamanızda Piatra Craiului Ulusal Parkı ve Bran Şatosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Vama Bran Museum ile 2,8 mi (4,6 km) ve Libearty Bear Sanctuary Zarnesti ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 93 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Zarneşti bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Superior Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x