Hotel Mariant

S'illot
Hotel Mariant Genel
Hotel Mariant Genel
Hotel Mariant Genel
Hotel Mariant Öne Çıkan Resim
Hotel Mariant Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Hotel Mariant
Carrer Llevant 11 , S'illot

Sant Llorenc des Cardassar bölgesindeki Hotel Mariant misafirlere plaj yakınında, Torrent de Ca n'Amer ile Strandpromenade Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Cala Agulla Plajı ile 13,8 mi (22,2 km) ve Playa de Sa Coma ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restaurant, Hotel Mariant misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

194 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 1 Child)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (3 Adults + 1 Child)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Ek Bina (2 Adults)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (3 Adults)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (3 Adults + 1 Child)
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (3 Adults)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 2 Children)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 1 Child)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Ek Bina (2 Adults + 1 Child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x