Hotel Mariani

Versilia, Camaiore
Hotel Mariani Öne Çıkan Resim
Hotel Mariani İç Mekan
Hotel Mariani İç Mekan
Hotel Mariani Kahvaltı
Hotel Mariani Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Hotel Mariani
Via Giosuè Carducci 13 Versilia, Camaiore

Hotel Mariani misafirlere Camaiore bölgesinde, deniz kıyısında, Lido di Camaiore İskelesi ve Norcineria Bonuccelli ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Viareggio Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Forte dei Marmi Plajı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x